Μ.Κοσμάτος: Κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς

Κάλεσμα στον κόσμο από Μ. Κοσμάτο και Α. Πανταζάτο & Χάρη Χαραλαμπόπουλο για τον αγώνα του ΝΟΑ με τον Παναθηναϊκό.

Μάκης Κοσμάτος

Μάκης Κοσμάτος

Μάκης Κοσμάτος (Μέλος επιτροπής υδατοσφαίρισης)

Για άλλη μια φορά όπως και πέρυσι συναντάμε το Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εύχομαι φέτος να καταφέρουμε ότι δε καταφέραμε πέρυσι να προκριθούμε δηλαδή στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ελπίζω πραγματικά να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι αντάξιο της έως τώρα παρουσίας των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μέσα σε φίλαθλο πνεύμα .

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι το παιχνίδι αυτό είναι μόλις δέκα ημέρες πριν το πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα και πάλι με την ομάδα του Παναθηναϊκού στην έδρα μας που θα κρίνει την συμμετοχή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη περίοδο.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να είναι δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση.

Άγγελος Πανταζάτος

Άγγελος Πανταζάτος

Άγγελος Πανταζάτος (Μέλος επιτροπής υδατοσφαίρισης)

“Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κλήρωση με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού που όπως και πέρυσι βρίσκεται στο δρόμο μας για τη πρόκριση στη τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχή όλων είναι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να το ευχαριστηθούν και οι αθλητές και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.

Κάνω κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του νησιού να είναι δίπλα στην ομάδα για να πετύχουμε όλοι μαζί μια ιστορική πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Ελλάδος”.

Χάρης Χαραλαμπόπουλος

Χάρης Χαραλαμπόπουλος

Χάρης  Χαραλαμπόπουλος (παίκτης της ομάδας)

“Η κλήρωση δεν είναι θα έλεγα ούτε καλη ούτε κακη…. Από την μια αποφύγαμε την Βουλιαγμενη και τον Ολυμπιακό, κόντρα στους οποίους η πρόκριση θα ήταν σχεδόν αδύνατη.

Σίγουρα όμως και ο Παναθηναϊκός ειναι μια πολυ δυνατή ομαδα με έμπειρους παίκτες και η οποία θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος.

Εμείς από την μεριά μας θα παίξουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα.

Άλλωστε δεν εχουμε να χάσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι αντίθετα έχουμε να κερδίσουμε πολλά”.

Πηγή άρθρου: sportsthea.blogspot.com