Μέλι για Δώνη, χολωμένος με Στέφενς

Γκόρντον Σίλντεφελντ

Γκόρντον Σίλντεφελντ

Μπορεί κατά την περσινή αγωνιστική του παρουσία, ο Γκόρντον Σίλντεφελντ να κέρδισε το στοίχημα ποδόσφαιρο όμως δεν θα συνεχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ, καθώς η εισήγηση του Χούουμπ Στέφενς σχετικά με την παραμονή του, ήταν αρνητική.

Αυτό όπως είναι φυσικό προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του έμπειρου κεντρικού αμυντικού για τον νυν προπονητή του «Δικεφάλου», ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη.

«Ο νέος τεχνικός είναι αυτός που δεν με ήθελε. Τόσο ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, όσο και ο πρόεδρος, ήθελαν να μείνω. Εγώ έκανα όλες τις συζητήσεις με τον πρώτο. Αρχικά βέβαια, η πρόταση που μου έγινε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά τελικά συμφωνήσαμε και βρήκαμε μια λύση.

Ωστόσο, μετά την αλλαγή προπονητή, ο Γκέρμαν μου είπε ότι ο νέος τεχνικός δεν με θέλει» τόνισε αρχικά ο Σίλντεφελντ και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν κάτι που με στεναχώρησε, καθώς παρ’ όλο που υπήρχαν κάποια θέματα, τα ξεπεράσαμε και όλα έδειχναν ότι θα μείνω. Οι καταστάσεις όμως, δεν ήρθαν έτσι όπως τις περίμενα».

Όσο για τον Γιώργο Δώνη; Ο υψηλόσωμος αμυντικός επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ποδοσφαίρου και της bet365 μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ λυπημένος που έφυγε. Η γνώμη μου γι’ αυτόν είναι πολύ καλή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Θα έχει πολύ καλό μέλλον, καθώς διαθέτει πολύ καλές ποδοσφαιρικές εικόνες και θα ήθελα στο μέλλον να ξαναδουλέψω μαζί του.

email