Νέα από τον Ν.Ε.Ο. Λξηουρίου – Εγγραφές – Πρόγραμμα

Παιδική Ομάδα ΝΕΟΛ

Παιδική Ομάδα ΝΕΟΛ

Το μπάσκετ έχει αποδειχθεί ότι είναι το ομαδικό άθλημα που ταιριάζει στους Έλληνες. Θυμηθείτε τις επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, σκεφθείτε ότι και σε επίπεδο συλλόγων, οι ομάδες μας (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) έχουν κατακτήσει τα 5 από τα 10 τελευταία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη συστηματική καλλιέργεια του αθλήματος από συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Στην Παλική, ο ΝΕΟΛ «παίζει μπάσκετ» εδώ και 22 χρόνια, βοηθώντας τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα και μέσω αυτού να αναπτύξουν σώμα και πνεύμα, να γνωρίσουν νέους φίλους και να συναγωνισθούν με συνομήλικούς τους από την Αχαΐα και την Ηλεία, συμμετέχοντας στο παιδικό και το ανδρικό πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας.

Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας γίνονται δεκτά , με τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα τους, αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 6 χρονών και πάνω. Για να εγγραφείτε, αρκεί να παραδώσετε την παρακάτω αίτηση υπογεγραμμένη στους προπονητές της ομάδας. Θα τους βρείτε στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου, καθημερινές από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα ή στο τηλ. 697 2550932 (Μάρκος Τζουγανάτος), 6942056364 ( Εμμανουήλ Δούλιας)

Από την περασμένη χρονιά, ο ΝΕΟΛ λειτουργεί και παιδικά τμήματα βόλεϊ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ

Όνομα: __________________ Επώνυμο: ______________________

Έτος γέννησης: __________ Άθλημα: Μπάσκετ – Βόλεϊ

Κυκλώστε το άθλημα που επιθυμείτε

Διεύθυνση επικοινωνίας: ____________________________________

Τηλέφωνα : ______________________________________________

Ονοματεπώνυμο Κηδεμόνα: ___________________________________

Υπογραφή Κηδεμόνα: ___________________________________

Ληξούρι / /2013

Υπογραφή

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ξεκινά την Κυριακή 22/9/2013 η παιδική ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ., όπου στο γήπεδο της Παλικής στις 3.30 το μεσημέρι αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αγυιάς Πατρών στα πλαίσια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ περιόδου 2014. Το πρόγραμμα των πρώτων 5 αγωνιστικών έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική

22/09/13 3:30: ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο – ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.

2η Αγωνιστική

ρεπό

3η Αγωνιστική

05/10/1312:30 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ – ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο

4η Αγωνιστική

13/10/13 1:00: ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο – ΑΧΑΓΙΑ 82

5η Αγωνιστική

20/10/13 5:00: ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤ ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΙΟΥ – ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του Ληξουρίου που φέτος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΗ, η έναρξη του οποίου προσδιορίζεται από την Ένωση περίπου στα τέλη Οκτωβρίου.

email
Πηγή άρθρου: neolbasket.com