ΝΟΑ: Γιατί τόσοι λίγοι θεατές;

NOA

N.O.A.

Την Τετάρτη 25/04/2012 η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας αντιμετώπισε , όπως σας είχαμε αναφέρει, το Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Ο αγώνας αυτός θεωρείται για την Κεφαλονιά, μια ιστορική αναμέτρηση διότι ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών έπαιξε και θα παίζει σημαντικό ρόλο στην υδατοσφαίριση.

Η αναμέτρηση διεξήχθει σε πλήρη αθλητικό πνεύμακαι επίπεδο, η Διαιτησία ήταν άριστη, η προσωπικότητα του κ. Γιαννουρή έλαμψε στο χώρο, όπως και η παρουσία του βοηθού του, πρώην προπονητή και πρώην παίκτη του Ομίλου μας , κ. Μπιστάκου Δημ.

Δε γνωρίζουμε την αιτία που έναν τέτοιο αγώνα δε παρακολούθησε ο μεγάλος όγκος θεατών που ήταν σε προηγούμενους αγώνες μας. Οι αθλητές μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι ικανοί να ελέγχουν τα παιχνίδια και να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το παιχνίδι τελείωσε με σκόρ 10-7 υπέρ του Ομίλου μας και προστέθηκαν οι τρείς βαθμοί στη γενική κατάταξη διατητώντας μας στην 6η θέση.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής είναι:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3-12

 ΠΑΟΚ – ΧΙΟΣ 4-7

 ΧΑΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 10-6

 ΦΑΛΗΡΟ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ 11-9

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-5

Ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών που σε κάθε αγώνα και διοργάνωση βρίσκεται κοντά μας και προσφέρουν ασφάλεια και βοήθεια ανιδιοτελώς, την Ελληνική Αστυνομία και κάθε άτομο που με τη συμβολή του βοηθά στη άρτι αδιεξαγωγή του αγώνα.

Σημαντικότερος παίκτης που αναδείχθηκε ήταν ο Κατσιγιάννης Γιώργος , όπως και ο τερματοφύλακας μας Πλατίδης Θεόδωρος. Για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 απομένουν δύο αγώνες: 28/04/2012 με τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο Πειραιά στις 17:00μ.μ. και με το Ν.Ο.Καλαμακίου στις 04/05/2012 στην έδρα μας.

Όσον αφορά την προημιτελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το Final Four θα σας ενημερώσουμε με δελτίο τύπου, διότι αναμένουμε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας που συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή.

 ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam