Ντεμπούτο στο Ληξούρι για το Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου

ΝΕΟΛ

ΝΕΟΛ

Πρώτη εμφάνιση του Ανδρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ληξουρίου στην έδρα του, (κλειστό Παλικής, στη 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου) απέναντι στην ομάδα του Αιγίου Ε.Φ.Α, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Ε.Σ.Κ.Α-Η…

Οι νησιώτες που ξεκίνησαν καλά την προηγούμενη εβδομάδα στο εναρκτήριο παιχνίδι με το Σείριο στην Πάτρα (νίκη με σκορ 69-54), ευελπιστούν σε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή αγωνιστική παρουσία, μπροστά στο κοινό τους, ενάντια σε έναν αντίπαλο -Αίγιο- που ηττήθηκε εντός έδρας στην πρεμιέρα από τον Κρόνο. Τον αγώνα θα διευθύνει το διαιτητικό δίδυμο Κανελλόπουλος-Αραβαντινός.
Δύσκολη αποστολή για το Παιδικό στον Πύργο, στο εναρκτήριο παιχνίδι της δεύτερης φάσης, με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, αύριο Κυριακή το μεσημέρι. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών για τους νεαρούς του Ληξουρίου, που θα αγωνιστούν όμως για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Έναρξη αγώνα στις 13:30 στο κλειστό του Πύργου και διαιτητές το δίδυμο Κωνσταντινίδου, Κωστής.
email