Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στην διοίκηση του ΝΟΑ

Ν.Ανουσάκης

Ν.Ανουσάκης

Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στην διοίκηση του ΝΟΑ – Δεν θα είμαι υποψήφιος  στις αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ.

Μετά από  τρεις συνεχόμενες θητείες στην  Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου και λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΑ.

Είμαι βέβαιος πως το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες στις οκτώ Απριλίου  θα είναι αντάξιο της ιστορίας και της πορείας του ΝΟΑ καθώς  δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά όταν αναφερόμαστε σε ένα Σωματείο- έμβλημα  του νησιού μας  με τις μεγάλες επιτυχίες που μας έκαναν όλους περήφανους. Ευχαριστώ όλους όσους δώσαμε μαζί όλα  αυτά τα χρόνια τον όμορφο  αγώνα για την ενίσχυση   της αθλητικής άμιλλας  στο νησί μας ενώ φυσικά ειδική μνεία απαιτείται για τον “Πατριάρχη”  του ΝΟΑ Λούκα Νιφοράτο που αποτελεί την “ψυχή”  και την ζώσα ιστορία του ναυταθλητισμού στην Κεφαλονιά.

Τους διαβεβαιώνω όλους πως και ως απλός μέλος θα είμαι δίπλα στο ΝΟΑ όπως πράττω  απ΄ όταν ήμουν αθλητής του.

Νίκος Ανουσάκης

ΥΓ.  Θα ήταν παράλειψη σ΄ αυτήν την μικρή επιστολή να μην αναφερθώ στον Παναγή Πολλάτο, στο άλλο μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΑ που ολοκληρώνει  την πορεία του στην διοίκηση του Σωματείου, καθώς και αυτός επί σειρά ετών   αποτέλεσε τον “αφανή ήρωα” και τον “σταθερό στρατιώτη” του Ομίλου έχοντας μεγάλο μερίδιο στις σημαντικές κατακτήσεις και επιτυχίες του Ομίλου.

email