Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βετεράνων αντισφαίρισης στο Αργοστόλι

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βετεράνων

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βετεράνων.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το ετήσιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης βετεράνων το οποίο πραγματοποιείται στο νησί μας τα τελευταία τουλάχιστον 8 χρόνια. Το παρών έδωσαν 110 παίχτες, αθλητές και προπονητές από όλους τους ομίλους της Ελλάδας.

Από την Δευτέρα 29 Ιουλίου που σηματοδοτήθηκε η έναρξη του τουρνουά μέχρι και την Κυριακή 4 Αυγούστου οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αργοστολίου ήταν κατακλυσμένες από μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος που ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και επιδιαιτητές συνεργάστηκαν για την σωστή διεκπεραίωση των αγώνων με στόχο την επίτευξη μιας άριστης φιλοξενίας προς την μεριά των αθλητών.

Στην κατηγορία γυναίκες 30+ την πρώτη θέση πήρε η Κατσάνη Μαρία ενώ στην κατηγορία 45+ η Αντωνάτου Θάλεια. Στα διπλά γυναικών τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Αντωνάτου Θάλεια και Τουλάτου Άντζυ.

Στην κατηγορία άνδρες 35+ την πρώτη θέση κατέβαλλε ο Θεοδώρου Κωνσταντίνος ενώ στην κατηγορία 40+ ο Παπαναστασίου Γιώργος. Στην κατηγορία 45+ πρώτος βγήκε ο Μοντεσάτος Νίκος και στην επόμενη κατηγορία 50+ ο Βαζαίος Μάνος. Τέλος στις κατηγορίες 55+ και 60+ τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Κολοβός Αλέξανδρος και Κακάτσος Δημήτρης.

Στα δίπλα ανδρών 35+ πρώτοι βγήκαν οι Πανταζάτος Μάκης και Θεοδώρου Κωνσταντίνος ενώ στα διπλά ανδρών 50+ οι Λαλιώτης Αντώνης και Φωκάς Ανδρέας.

Τέλος στα μεικτά στην μικρή κατηγορία πρώτοι ήρθαν οι Μοντεσάτος Νίκος και Αντωνάτου Θάλεια και στην μεγάλη οι Λαλιώτης Αντώνης και Σκούφαλου Ελπίδα.

Το Δ.Σ ευχαριστεί:

Την ΚΕΔΗΚΕ για την διάθεση των γηπέδων, τις ακτοπλοϊκές γραμμέςIonian Ferries,Kefallonian Lines, τους χορηγούς: Καρδιολογικό Αθηνών, Λουκάτοςphotography, Ξιφίτας Τεχνικό Μάρκετ, Φρούτα Πολλάτος, Intimo café, τον κ. Αναστάσιο Γασπαρινάτο για την στήριξη καθώς και τους – επιδαιτητές των αγώνων κ. Ντίνο Χριστόπουλο . κ. ’Αρια Μεσοροπιάν.

email