Η ομάδα πόλο του ΝΟΑ κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1

Η ομάδα πόλο του ΝΟΑ κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1

Η ομάδα πόλο του ΝΟΑ κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1

Η ομάδα πόλο του ΝΟΑ θα κατέβει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, έστω και πληγωμένη, αφού οι εξελίξεις όσο αφορά τα διοικητικά της ήταν καταιγιστικές τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Λούκας Νιφοράτος, έχει αρχίσει να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του, πως η ομάδα όχι μόνο θα δηλώσει συμμετοχή, αλλά θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για τερματισμό μέσα στην πρώτη οκτάδα, που σημαίνει πως δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Πέρα από τα παιδιά που πέρσι είχαν μικρή συμμετοχή ή και μηδενική και τα οποία συμφώνησαν να μείνουν στην ομάδα, ο κ. Νιφοράτος έχει ξεκινήσει ήδη τις ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και μεταγραφές πολιστών. Η πρώτη μεταγραφή ήταν ενός παλιού γνώριμου στο Αργοστόλι, του Θοδωρή Μεζίλη, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ, που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα. Ένας άλλος γνώριμός μας από την περσινή χρονιά, ο Πέτρος Δουδέσης, δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΝΟΑ. Ίσως όμως η πιο πετυχημένη μεταγραφή να είναι ο Δημήτρης Λέντζος, ο οποίος είχε υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ομίλου στην τρελή του προπέρσινη πορεία προς την Α1 κατηγορία. Ο 32χρονος τερματοφύλακας, παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση από τον Εθνικό, προτίμησε να γυρίσει στο Αργοστόλι. Ερωτηματικό ήταν για κάποιους ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κατσιγιάννης, αφού γι’ αυτόν είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες, ανάμεσα σε όλες και ο Νηρέας Λαμίας.

Ο Κατσιγιάννης όμως θέλησε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του και πλέον πάνω σε αυτόν ο ΝΟΑ θα στηριχθεί για το νέο ξεκίνημα που κάνει στην ιστορία του. Στάσιμο έχει μείνει το θέμα του προπονητή, αφού ο Θοδωρής Ανδρεάκος δεν έχει απαντήσει οριστικά, αφού περιμένει τις εξελίξεις σε διοικητικό και πάνω από όλα στο οικονομικό επίπεδο, αφού πάνω εκεί είχε ζητήσει εγγυήσεις.

Νέα μεταγραφή για το Ν.Ο.Α.

Συνεχίζοντας το χτίσιμο μιας νέας ομάδας από το μηδέν, ο Ν.Ο.Α. προσπαθεί, έστω και την τελευταία ώρα να φέρει ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην «αγορά» με στόχο την παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία Υδατοσφαίρισης.

Έτσι σήμερα ενέταξε στο δυναμικό του μια πολύ καλή μεταγραφή αποκτώντας τον Πατρινό Μιχάλη Δανούρδη τον οποίον «άρπαξε» στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας κάνοντας τον Θοδωρή Ανδρεάκο να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.

Εφημερίδα Κεφαλονιά & sportsthea.blogspot.com

Πηγή άρθρου: