Ουδέν νεώτερον για τις στάχτες και τα αποκαΐδια

Πούλμαν Ολυμπιακού

Πούλμαν Ολυμπιακού

Ολοσχερώς καταστράφηκε από την έκρηξη το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά και εκφράζονται φόβοι για αντίποινα στην ενέδρα της Πέμπτης.

Από νωρίς το πρωί έχουμε γράψει για το θέμα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συνδέσει τη φωτιά στο τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά, για το F4 του Κυπέλλου, με την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του μπασκετικού Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Πέμπτης.

Μάλιστα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, η έκρηξη έγινε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου και μόλις πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν στο ξενοδοχείο δύο άτομα που διέμεναν εκεί! Σκεφτείτε, δηλαδή, να πήγαιναν στο ξενοδοχείο πέντε λεπτά νωρίτερα…

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει αναχωρήσει για την Αθήνα με πούλμαν του Δήμου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τα προηγούμενα βράδια το λεοφωρείο των “ερυθρόλευκων” βρισκόταν στον χώρο του λιμεναρχείου, όπου και φυλασσόταν. Αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αποστολής, αποφασίστηκε το βράδυ της Παρασκευής να σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο, για να μειωθεί η ταλαιπωρία παικτών και τεχνικού τιμ…

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα 19-05-2012, σε τουριστικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε την αποστολή της ομάδας υδατοσφαίρισης του ολυμπιακού και ήταν σταθμευμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ξενοδοχείου με την επωνυμία « HOTEL LIMANAKI». Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Λάσση Αργοστολίου, Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εν λόγω τουριστικό λεωφορείο χωρίς να προκληθεί όμως καμία άλλη ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο.

Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά (7) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα (4) οχήματα συμπεριλαμβανομένου και του Αναπληρωτή Διοικητή της Π.Υ. Αργοστολίου Επιπυραγού Βασίλειου Ρ. Σολδάτου ο οποίος και ήταν επικεφαλής στο έργο της κατάσβεσης.

Τα αίτια του ανωτέρω περιστατικού διερευνώνται από το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Αργοστολίου.

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam