Παλικαρίσια πρόκριση του ΝΟ Αργοστολίου στο Final Four

NOA

NOA

Ο Ναυτικός Αργοστολίου πέτυχε ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 6-5 και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η φετινή ομάδα της Κεφαλονιάς έχει βαλθεί να “τρελάνει” τον κόσμο του πόλο, καθώς μετά τη νίκη επί της Χίου στην έδρα της για το πρωτάθλημα, επικράτησε σήμερα και του Παναθηναϊκού, παίρνοντας μια παλικαρίσια πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η νίκη του ΝΟΑ είναι ιστορική μιας και θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Final Four του Κυπέλλου κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση, τους πολίστες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Στο πρώτο μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων, ο ΝΟΑ φέυγει νικητής από την πισίνα και ο Παναθηναϊκός αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι. Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι θα τα ξαναπούν, πάλι στο Αργοστόλι, σε λίγες μέρες αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με φόντο το εισιτήριο για τα πλεϊ- οφ της φετινής Α1.

Οι πράσινοι έχασαν σήμερα το στόχο του Κυπέλλου, ελπίζοντας πια οτι στο ματς του πρωταθλήματος θα μπορέσουν να κερδίσουν το σημερινό τους αντίπαλο έτσι ώστε να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη για τους γηπεδούχους τίποτα δεν είναι τυχαίο! Φέτος κάνουν μια πολύ καλή χρονιά και όπως λέει ο λαός “τρώγοντας ανοίγει η όρεξη”! Πλέον ο ΝΟΑ είναι στο Final Four του Κυπέλλου, περιμένει την κλήρωση για τα ημιτελικά και θέλει να βρεθεί και στα πλεϊ- οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα διαθέτει καλή ψυχολογία, στην έδρα της είναι δυνατή και ελπίζει οτι θα πετύχει και το δεύτερο στόχο της.

Πηγή άρθρου: aquaticsnews.com