Παρουσία μαθητών το final four στο Αργοστόλι

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 WATER POLO

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 WATER POLO.(Πηγή φώτο:kefaloniatoday.com)

Με παιδιά των σχολείων της Κεφαλλονιάς στις εξέδρες θα διεξαχθεί το 13ο final four του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αργοστόλι το διήμερο 18-19 Μαΐου.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Επτανήσων, αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσουν εισιτήρια, παρά μόνο 200 συνολικά προσκλήσεις.

Οι 100 εξ αυτών θα μοιραστούν στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες στην τελική φάση της διοργάνωσης, από 25 στην κάθε μία, ενώ οι υπόλοιπες 100 θα δοθούν στον ΝΟ Αργοστολίου ως συνδιοργανωτής του final four.

Παράλληλα, στη σύσκεψη αποφασίστηκαν όλα εκείνα τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία της διοργάνωσης και η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Μάλιστα, άτομα που δεν έχουν στην κατοχή τους πρόσκληση, δεν θα τους επιτραπεί να προσεγγίσουν τον χώρο του κολυμβητηρίου.

Παρόντες στη σύσκεψη από πλευράς ΚΟΕ ήταν ο Αντιπρόεδρός της Γιώργος Κατσαρός και ο Διευθυντής της Γιώργος Χριστοφοράτος, από πλευράς ΝΟ Αργοστολίου ο Πρόεδρός του Λούκας Νιφοράτος και το μέλος της επιτροπής υδατοσφαίρισης Μάκης Κοσμάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης και από πλευράς αστυνομικών αρχών ο Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Παναγιώτης Φιλίππου, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου Ευστάθιος Θανάσης, ο Διοικητής Τροχαίας Αργοστολίου Γρηγόρης Τζίνας και ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Γεράσιμος Τζωρτζάτος.

Να θυμίσουμε ότι η κλήρωση του final four του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/5) στα γραφεία της ΚΟΕ, με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου και Παναθηναϊκού.

email
Πηγή άρθρου: aquaticsnews.com