Πιάσαμε τους στόχους μας, τονίζει ο Γιώργος Μορφέσης

Γιώργος Μορφέσης

Γιώργος Μορφέσης ομοσπονδιακός τεχνικός.(Πηγή φώτο:Intime)

Ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Μορφέσης από την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδα πόλο των γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν παρά την ήττα στον τελικό. «Πετύχαμε τρεις από τους στόχους μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. «Χάσαμε, δεν χάθηκε και ο κόσμος» τόνισε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΡΦΕΣΗΣ: «Η νέα μας προσπάθεια ξεκίνησε εδώ στο Αϊντχόφεν. Πρώτος στόχος μας ήταν η είσοδος στην τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η συμμετοχή μας έτσι στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Τον πετύχαμε. Δεύτερος να παίξουμε στα μετάλλια. Τον πετύχαμε. Τρίτος να φτάσουμε στον τελικό. Τον πετύχαμε κι αυτόν. Τον χάσαμε βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά αν πριν 3 χρόνια λέγαμε ότι συμβαίνει αυτό γιατί πήραμε αντί για το χρυσό το αργυρό μετάλλιο, σίγουρα θα μας περνούσαν για τρελούς. Συνεχίζουμε, είμαστε η κορυφαίοι της παγκόσμιας γυναικείας υδατοσφαίρισης. Επόμενος στόχος μας είναι το Προολυμπιακό και η πρόκριση μας στο Λονδίνο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΣΗΜΑΚΗ: «Δεν υπάρχει στενοχώρια με την έννοια ότι χάσαμε και χάθηκε ο κόσμος. Ήταν ένας ακόμη τελικός, ο τρίτος συνεχόμενος για εμάς. Δίκαια η Ιταλία μας νίκησε. Η διαφορά στο σκορ άνοιξε πολύ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Μπορεί να τις είχαμε κερδίσει σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια μα ο τελικός είναι πάντα τελικός. Από το στόχο μας πάντως δεν ξεφεύγουμε. Θέλουμε να πάμε στο Λονδίνο. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα γίνουμε καλύτερες».

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΡΟΥΜΠΕΣΗ: «Αλίμονο να σκύψουμε το κεφάλι επειδή χάσαμε στον τελικό. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Χάσαμε ένα αγώνα, αλλά πήραμε το μετάλλιο και πάλι. Δεν τελειώσαμε εδώ, υπάρχει και το Λονδίνο. Ας το πάρουμε εκεί λοιπόν το χρυσό»

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ: «Δεν τελειώσαμε εδώ. Κάθε άλλο. Είμαστε παγκόσμιες πρωταθλήτριες και γυρίζουμε με ένα ακόμη μετάλλιο από Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά από δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Λίγο είναι;».

Πηγή άρθρου: Newsroom ΔΟΛ in.gr