Συγχαρητήρια του Ν.Ο.Βουλιαγμένης στους διοργανωτές του Final Four

Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Ν.Ο.Βουλιαγμένης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τους διοργανωτές του Final Four  για τη φιλοξενία στην Κεφαλλονιά εξέδωσε η διοίκηση της κυπελλούχου Βουλιαγμένης.

Το σχετικό κείμενο: “Με την ολοκλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους τοπικούς φορείς του νησιού και της πόλης του Αργοστολίου και ιδιαίτερα στην Αστυνομία Κεφαλληνίας για τα άψογα από κάθε πλευρά μέτρα τάξης-ασφαλείας που λήφθηκαν κατά την άφιξη, την παραμονή και την αποχώρηση της ομάδας όπως επίσης και κατά την διάρκεια τέλεσης των αγώνων.

Προσωπικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων νήσων κ. Δημήτρη Τσιότσιο και στον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας κ. Παναγιώτη Φιλίππου.

Tέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  θερμά τους κυρίους Μάκη  Κοσμάτο  και  Άγγελο  Πανταζάτο για την άψογη  φιλοξενία  που προσέφεραν όλες αυτές τις μέρες στην ομάδα και τους ανθρώπους του Ν.Ο.Β”

email
Πηγή άρθρου: contra.gr