Συμμετοχή του ΝΟΑ στο 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ

Κανόε-Καγιάκ

Κανόε-Καγιάκ

Το τμήμα Κανόε- Kαγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ που πραγματοποιήθηκε στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου 3-5/08/2012. Η ομάδα μας αποτελείτο από 12 αθλητές- τριες ηλικίας 11-12 ετών.

Οι αθλητές είχαν παρουσιάσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το άθλημα πριν τη λήξη του σχολικού έτους.

Οι προπονήσεις τους ήταν μόλις δύο μηνών. Ο αριθμός των αθλητών στο τμήμα αγγίζει τους τριάντα, όμως ο προπονητής μας κ. Ντβούλιατ επέλεξε τα ανωτέρω παιδιά διότι είχαν καλύτερη επαφή με το άθλημα (ισορροπία και σωστή κίνηση χεριών – κουπιού).

Παρ’ όλη την ολιγοήμερη προετοιμασία τους οι μικροί αθλητές μας απέδειξαν ότι είχαν εμπεδώσει όλα όσα τους προσέφερε ο προπονητής τους κι αν συνεχίσουν θα αναδειχθούν σε πολύ καλούς αθλητές.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών είναι τα παρακάτω:

Κ1 – 500μ. ΚΑ (μονό καγιάκ – Κορασίδων Αρχαρίων) Βλάχου Έρικα 6η στις 7

Κ1-200μ. ΚΑ (μονό καγιάκ – Κορασίδων Αρχαρίων)Λέρα Κριστιάν 4η,Κρούσσου Άννα 5η,Βλάχου Έρικα 7η στις 17,Λασκαράτου Δανάη 7η,Κουρκουμέλη Χριστίνα 9η

Κ1 -500 ΚΠ ( μονό καγιάκ – Παγκορασίδων),Κοσμάτου Ευτυχία 8η στις 16

Κ1 – 500μ. ΠΑ (μονό καγιάκ – Παίδων Αρχαρίων)Κουνάδης Αναστάσιος 4ος,Κουνάδης Αλέξανδρος 5ος,Κοσμάτος Ηλίας 6ος,Μαμασούλας Νίκος 7ος στους 17,Μπρούσκος Χαράλαμπος 8ος,Λαζαράτος Σπύρος 9ος

Με τα παραπάνω αποτελέσματα και τους χρόνους που έφεραν οι αθλητές έλαβαν μέρος στους Τελικούς των αγωνισμάτων της Κυριακής και είχαν την παρακάτω κατάταξη:

Μικρός Τελικός

Κ1- 200μ. ΚΑ (μονό καγιάκ – Κορασίδων Αρχαρίων)

Κρούσσου Άννα 2η

Λέρα Κριστιάννα 5η

Βλάχου Έρικα 7η

Λασκαράτου Δανάη 9η

Κ1-200μ. ΠΑ (μονό καγιάκ – Παίδων Αρχαρίων)

Κουνάδης Αναστάσιος 2ος

Κοσμάτος Ηλίας 4ος στους 9

Κουνάδης Αλέξανδρος 5ος

Μαμασούλας Νίκος 7ος

Στο Μεγάλο Τελικό στο Κ2 – 500μ. ΚΑ (διπλό καγιάκ – Κορασίδων Αρχαρίων) με τις Λασκαράτου Δανάη και Λέρα Κριστιάννα κατέλαβαν την 5η θέση στις 7 και στο Κ2 – 200μ. – ΠΑ (διπλό καγιάκ – Παίδων Αρχαρίων) με τους Λαζαράτο Σπύρο και Κοσμάτο Ηλία κατέκτησαν την 6η θέση στους 8.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά , τις οικογένειές τους , τον προπονητή τους κ. Ντβούλιατ για τα αποτελέσματά τους και την προσπάθειά τους . Ευχαριστούμε που στην επιχείρηση μετακίνησης της αποστολής και του υλικού, μας βοήσετε ο επιχειρηματίας και γονέας αθλητών μας κ. Λασκαράτος Σπύρος ο οποίος προθυμοποιήθηκε για την μετακίνηση του τρέιλερ με τα σκάφη μας.

email