Συναινετική λύση για πρόεδρο της ΕΠΟ πρότεινε ο E.Μαζαράκης

Β. Μαζαράκης

Β. Μαζαράκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Βαγγέλης Μαζαράκης είναι το πρώτο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που μίλησε για την εκλογή νέου προέδρου, έπειτα από την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαζαράκης παραβρέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χάρη Αλευρόπουλου στο Action 24 και ερωτώμενος για το θέμα εκλογής νέου προέδρου στην Ομοσπονδία και για τους φερόμενους ως υποψηφίους Γκιρτζίκη και Γκαγκάτση, τάχθηκε υπέρ της εύρεσης μίας συναινετικής λύσης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Μπορεί να είναι περισσότεροι από δύο οι υποψήφιοι. Μπορεί να υπάρξει μία συναινετική πρόταση. Ο νέος πρόεδρος θα έχει θητεία ενάμιση έτους και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, γιατί θα πρέπει να ξαναχτίσει τον μηχανισμό του ποδοσφαίρου.

Δεν έχω καταλήξει ποιον θα ψηφίσω. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει το ΔΣ της Ενώσεώς μου. Επαναλαμβάνω ότι θα μπορούσε να υπάρξει μία συναινετική πρόταση για να δώσει ανάσες και λύσεις στα προβλήματα, να υπάρξουν λιγότεροι κραδασμοί, αφού θα υπάρξουν αλλαγές σε θέσεις όπως αυτή του προέδρου της ΚΕΔ.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξουν επικριτές και θιασώτες του νέου προέδρου”.

Πηγή άρθρου: soccerplus.gr