Σκάνδαλο ΕΠΟ υπέρ ΠΑΟ, «καταγγέλλουν» στο Λιμάνι

Ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης. (Φωτογραφία: Icon )

Δεν ήταν μόνο οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν που εξέφρασαν τα παράπονά τους και αιχμές για την περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος τελικά εξασφάλισε την ευρωπαϊκή συμμετοχή του και την άδεια για μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός, ήταν αυτός που μέσω των δηλώσεων του Σάββα Θεοδωρίδη, έκανε λόγο για απόφαση σκάνδαλο!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετέφερε την επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τον ίδιο τρόπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να υπάρχουν ίδια κριτήρια για όλους.

Στο Λιμάνι… βράζουν με την ΕΠΟ και μέσω κύκλων τους βάλουν κατά των Πιλάβιου και Σπανουδάκη, προέδρων των ΕΠΟ, ΟΠΑΠ, αντίστοιχα.

«Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια.

Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς δηλαδή γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ; Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς;», τόνισε αρχικά ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε αναφορικά με τα αρμόδια όργανα.

«Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις. Απορώ με τους παράγοντες των άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες».

Πηγή άρθρου: in.gr