Σωματείο “ΕΥΓΕΡΟΣ”: Λήξη Αθλητικής χρονιάς – Εικόνες

Εύγερος

Εύγερος

Το σωματείο ¨ΕΥΓΕΡΟΣ¨ σε απλό, αλλά ζεστό κλίμα μεταξύ γονέων και παιδιών ολοκλήρωσε την αθλητική χρονιά με παρουσίαση των βασικών χτυπημάτων tennis από όλα τα παιδικά τμήματα.

Προπονήτριες ήταν οι καθ. Φυσικής Αγωγής  Μαραβέγια  Σοφία και  Γασπαρινάτου Αλεξάνδρα και την εκφώνηση της παρουσίασης έκανε η εκπαιδευτικός Τασιούλη Γεωργία την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά για την παρακολούθηση του αθλητικού προγράμματος με την ευγενική χορηγία της κ. Άννας Ματσούκη ( Ionian Island  Holidays).

Ευχαριστούμε θερμά:

-Την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Πρόεδρό της Άγγελο Κωνσταντάκη για την παραχώρηση των γηπέδων και την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

-Τον κ. Καλογηράτο Τάσο για τις υπηρεσίες στο σωματείο μας.

-Το κατάστημα ¨Σταμούλης¨ για τα μπλουζάκια της παιδικής ομάδας Ποδοσφαίρου.

-Την Ε.Π.Σ.Κ.Ι για την παραχώρηση του γηπέδου Φαρακλάτων για τις προπονήσεις της παιδικής ομάδας.

Τα τμήματα Τέννις και Ποδοσφαίρου για παιδιά θα συνεχιστούν το Σεπτέμβρη ενώ οι ενήλικες μπορούν να αθλούνται και το Καλοκαίρι.

Το Δ.Σ., τα μέλη, οι αθλητές και οι προπονητές της ΕΥΓΕΡΟΥ ως ελάχιστο φόρο τιμής στην πολυαγαπημένη μας Άννα Πολλάτου και σεβασμό στην οικογένειά της προσκαλούν τη νέα χρονιά τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου να αθληθούν δωρεάν στα τμήματά μας, με την ευχή η μνήμη της να δίνει δυναμική ώθηση στα παιδιά της Κεφαλονιάς να ασχολούνται με τον Αθλητισμό.

Φωτορεπορτάζ

Με εκτίμηση

 Το Δ.Σ. ΕΥΓΕΡΟΥ

email