Στα χέρια της αστυνομίας ο οπαδός που χτύπησε τον Μαυρία

Στα χέρια της αστυνομίας ο οπαδός που χτύπησε τον Μαυρία

Στα χέρια της αστυνομίας ο οπαδός που χτύπησε τον Μαυρία.

Ο δράστης του επεισοδίου που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και ο οποίος χειροδίκησε εναντίον του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Χάρη Μαυρία, βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στα χέρια της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο οπαδός του ΟΦΗ, χτύπησε τον Μαυρία την ώρα που εκείνος βρέθηκε κοντά στην πλαϊνή γραμμή και στη συνέχεια διέφυγε. Ωστόσο, από τις κάμερες είχε καταγραφεί το περιστατικό και τελικά ο δράστης εντοπίστηκε και το πρωί της Τετάρτης θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται περίπου 24ώρες μετά από το περιστατικό και από έρευνες που είχαν αρχίσει στο νησί από το πρωί της Τρίτης. Παράλληλα, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης, τόνισε ότι η κρητική ομάδα βοήθησε στην προσπάθεια εντοπισμού του δράστη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης, είχε τηλεφωνήσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλώνοντας τα στοιχεία του και ζήτησε συγγνώμη από τον Μαυρία για την πράξη του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δράστης θα δικαστεί με τον νέο αθλητικό νόμο κάτι που σημαίνει πως εάν έχει ποινικό μητρώο, κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση.

email
Πηγή άρθρου: in.gr