Στα δικαστήρια ο Ολυμπιακός με τον Α.Ο Σάμης

Κ.Βιτωράτος

Κ.Βιτωράτος (Πηγή φωτο: vlahatasamis.gr)

Ύστερα από 17 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Κεφαλονιάς, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Κώστα Βιτωράτο-Κόκκορα, να κρεμάσει εφέτος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πολυτάλαντος παίχτης με αγάπη για το ποδόσφαιρο, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις ομάδες της Σάμης και του Παπυργιακού. Το ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό στυλ του αλλά και η ξεχωριστή προσωπικότητά του, τον έκαναν αγαπητό σε συμπαίκτες και αντιπάλους! Το παρατσούκλι του ( Κόκορας ) πολλές φορές έγινε σύνθημα στα χείλη της εξέδρας, κάτι που αντιμετώπιζε πάντα με χαμόγελο. Όλα αυτά λοιπόν ανάγκασαν την ΕΠΣΚΙ να τιμήσει το ¨κόσμημα¨αυτό των κεφαλονίτικων γηπέδων. Προς τιμή του λοιπόν, την Μ. Παρασκευή 3/05/2013, η Μικτή Κεφαλονιάς θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚΑ την ομάδα Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς!!! ( άλλη μεγάλη αγάπη του Κόκκορα… ο Ολυμπιακός ).

Το παιχνίδι έκλεισε ποδοσφαιρικός παράγοντας της Κεφαλονιάς με ισχυρές προσβάσεις στην ΕΠΟ και στον Ολυμπιακό. Τη ομάδα των Παλαιμάχων θα συνοδεύει, η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού Κώστας Πολυχρονίου, ο οποίος και θα την κοουτσάρει. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να χαρεί ένα υπέροχο απόγευμα, θαυμάζοντας τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού αλλά και τους δικούς μας κεφαλονίτες παίκτες που θα αγωνιστούν για να τιμήσουν το πρόσωπο της ημέρας. Εμείς θα είμαστε εκεί και για να ζήσουμε τις όμορφες στιγμές του αγώνα, αλλά και για να μεταφέρουμε στους φίλους μας την ατμόσφαιρα και το εορταστικό κλίμα των στιγμών!

Νομίζουμε ότι το αξίζει και με το παραπάνω ο φίλος Κόκορας!!!

H παραπάνω ανακοίνωση που έκανε το γύρο των ιστοσελίδων της Κεφαλλονιάς ήταν απλά ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο!! Και έτσι αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε ένα ψέμα με έναν ψεύτικο τίτλο!

Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team