Στέργιος Κουφός για δύο χρόνια στον ΑΓΟΡ

Στέργιος Κουφός

Στέργιος Κουφός

Στον πάγκο του ΑΓΟΡ θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέργιος Κουφός, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα, μετά το πέρας του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», που διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ρεθύμνου.

Οι εμφανίσεις της ομάδας του ΑΓΟΡ στους περσινούς αγώνες μπάσκετ, που την έθεσαν στην 4η θέση της κανονικής περιόδου της Α1, στάθηκαν η αιτία ώστε να συζητηθεί η επέκταση του συμβολαίου για τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος διασφάλισε την παραμονή του στο σύλλογο, υπογράφοντας το πρωί της Δευτέρας (24/09).

Ο ίδιος, δήλωσε ευτυχής από αυτή την εξέλιξη, ενώ τόνισε πως «ανήκει στο Ρέθυμνο», ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για την ιδιαίτερη τιμή που του έκαναν να συνεχίσει να κοουτσάρει το σύλλογο που του χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του.

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον ήθελαν να συνεχίζει και φέτος στο τιμόνι του ΑΓΟΡ και όντας φανερά συγκινημένος, ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Ένα ευχαριστώ που βγαίνει μέσα από την καρδιά μου προς την διοίκηση για αυτή την τιμή, όπως φυσικά και στον κόσμο γιατί και αυτός έχει βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι, για τη σχέση που έχω με το Ρέθυμνο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πατέρα Βασίλειο γιατί ψυχικά όλη την δύναμη την αντλώ, όχι μόνο εγώ αλλά και οι περισσότεροι στην συγκεκριμένη ομάδα».

Κάνοντας επίκληση στον Θεό, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τους στόχους των Ρεθυμνιωτών, ο Στέργιος Κουφός δήλωσε πως είναι έτοιμος να δώσει το 110% των δυνατοτήτων του, για να προσφέρει ότι παραπάνω μπορεί στο υπολειπόμενο διάστημα της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα.

email