Τελεσίγραφο της Ομοσπονδίας Πόλο στον Ν.Ο.Α. – Ποιά είναι η κατάσταση στην ομάδα

Τελεσίγραφο της Ομοσπονδίας Πόλο στον Ν.Ο.Α.

Τελεσίγραφο της Ομοσπονδίας Πόλο στον Ν.Ο.Α.

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της ιστοσελίδας apollowaterpolo.gr, τελεσίγραφο έστειλε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε όλες τις ομάδες της Α1 και τους ζητάει να γνωστοποιήσουν εάν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή). Έτσι τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα τόσο για τον Ν.Ο.Α. όσο και για την ομάδα των Χανίων.

Από την άλλη πλευρά, σε προσπάθεια ανασύνταξης βρίσκεται το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. παρά την αποχώρηση μελών του με σκοπό την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α1. Από δηλώσεις του προέδρου του Ν.Ο.Α., Λούκα Νιφοράτου, προκύπτει ότι το ποσό που απαιτείται για τη φετινή χρονιά είναι περίπου 50.000 ευρώ.

Ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Ανδρεάκος, έχει ζητήσει την εξασφάλιση του απαραίτητου μπάτζετ ώστε η ομάδα να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο όμως, παρά τις προσπάθειες που γίνονται, φαντάζει δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Πρόσωπο κλειδί, εκτός από τον πρόεδρο, ίσως αποδειχτεί ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς κι αυτό γιατί οι παράγοντες του συλλόγου έχουν εναποθέσει μάλλον τις περισσότερες ελπίδες τους στον Δήμο.

Από την μία πλευρά οι επιχειρηματίες του νησιού βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση και τα χρήματα των χορηγιών μαζεύονται όλο και πιο δύσκολα ενώ από την άλλη κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποια θα είναι η στάση της ομοσπονδίας η οποία χρωστάει ακόμη λεφτά στον Ν.Ο.Α. από την προηγούμενη σεζόν.

Έτσι ο δήμος ή κάποια έκπληξη του δαιμόνιου Νιφοράτου μάλλον φαντάζουν οι πιο πιθανές λύσεις στο πρόβλημα. Ο τελευταίος μάλιστα, διευκρίνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν χρειάζεται να βρεθούν αμέσως αλλά αρκεί η σταδιακή χρηματοδότηση του συλλόγου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάτι που κανείς δεν ξέρει όμως αν θα ικανοποιήσει τουλάχιστον τον προπονητή της ομάδας.

Ένα δεύτερο θέμα που καίει είναι το θέμα του κολυμβητηρίου που θα προπονείται η ομάδα στην Αθήνα αλλά κινήσεις γίνονται και προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις βέβαια από την πλευρά της ομοσπονδίας, οι λύσεις θα πρέπει να βρεθούν μέχρι την Παρασκευή.

Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr