Τέλος ο Κατσουράνης

Τέλος ο Κατσουράνης

Τέλος ο Κατσουράνης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε το πρωί στην Παιανία και ανακοίνωσε το τέλος του Κώστα Κατσουράνη, καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του! Τι είπε στους «πράσινους».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Γιάννης Αλαφούζος «έβραζε» με κάποιους ποδοσφαιριστές. Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκεφτόταν κινήσεις στα αποδυτήρια που θα προκαλέσουν αίσθηση και έτσι έγινε! Το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στην Παιανία και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη! Αρχικά είπε:

«Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε» και συνέχισε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές:

«Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρό σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα».

Πηγή άρθρου: gazzeta.gr