Τουρνουά Beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους

Τουρνουά Beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους

Τουρνουά Beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους.

Σε ένα τεράστιο γήπεδο beach volley θα μετατραπεί για τρεις ημέρες η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Το κεντρικότερο σημείο της πόλης θα γεμίσει με άμμο, ενώ θα στηθούν φιλέ και κερκίδες για να φιλοξενήσουν από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1η Ιουλίου το τουρνουά Grand Slam.

Σε αυτή τη διοργάνωση, που είναι στο πλαίσιο του πανελληνίου τουρνουά beach volley, θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές, που θα προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών και θα συμβάλλουν στην προετοιμασία νέας γενιάς αθλητών στην πόλη.

«Θα υπάρχει επίσης ελεύθερος χώρος για να παίζουν βόλεϊ τα παιδιά, ενώ και οι μεγαλύτεροι θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην τεχνική του ολυμπιακού αυτού αθλήματος», δήλωσε η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου.

Λόγω του εξειδικευμένου της εκδήλωσης, η διοργάνωση και η πραγματοποίηση των αγώνων, προτείνεται να ανατεθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).

Παράλληλα, από την αρμόδια αντιδημαρχία αναζητείται ελεύθερη ημερομηνία, ώστε να στηθεί ένα διαφορετικό πικ νικ στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του δήμου σχεδιάζει να τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες στο παραλιακό μέτωπο για να απολαύσουν οι κάτοικοι στιγμές ηρεμίας με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο.

Κρίνοντας από την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων στη Θεσσαλονίκη με φόντο τον Λευκό Πύργο, η Ε.Ο.ΠΕ. φιλοδοξεί το φετινό τουρνουά Grand Slam να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Ιστορία των Πανελληνίων σιρκουί και να προσελκύσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο της συμπρωτεύουσας, αλλά και των γύρω περιοχών.

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr