Δελτία Τύπου συγχαρητηρίων στους επιτυχόντες

Αλέξανδρος Παρίσης

Αλέξανδρος Παρίσης

Συγχαίρω από καρδιάς όλες τις νέες και όλους τους νέους της Κεφαλλονιάς για την επιτυχία εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι κόποι και οι προσπάθειές τους δικαιώθηκαν και μαζί τους δικαιώνεται ολόκληρη η κοινωνία μας που επενδύει σε άξιους ανθρώπους, μαχητές της γνώσης και αγωνιστές της ελπίδας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές τους που στάθηκαν δίπλα τους και συμμερίστηκαν τις αγωνίες τους.

Τους εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή πορεία, καλή πρόοδο και επιτυχία σε ό,τι επιδιώκουν.

Σε όλους εκείνους που δεν εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους συγχαίρω για την ωραία προσπάθεια που κατέβαλαν και είμαι βέβαιος ότι με την πίστη που τους διακρίνει θα χαράξουν την δική τους πορεία ακολουθώντας εξίσου ελπιδοφόρα μονοπάτια. Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος της νιότης. Η Κεφαλλονιά που αγαπάμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται έχει ανάγκη από άξιους επιστήμονες και είμαι βέβαιος ότι η μετέπειτα σταδιοδρομία τους θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Θ.Μιχαλάτος

Θ.Μιχαλάτος

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Θα ήθελα ολόψυχα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μια δύσκολη και επίπονη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και από σήμερα κιόλας ξεκινάει η ακαδημαϊκή σας σταδιοδρομία.

Εύχομαι και αυτή τη φορά να δείξετε την ίδια θέληση, επιμονή και πάθος προκειμένου να πραγματοποιήσετε τους επόμενους στόχους που θα θέσετε. Μην αφήσετε τις δυσκολίες του σήμερα να σας καταβάλλουν. Αντιμετωπίστε τις ως προκλήσεις για προσωπική πρόοδο και επαγγελματική καταξίωση.

Φυσικά άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας που στάθηκαν δίπλα σας, αρωγοί της προσπάθειας σας. Και αυτοί έδωσαν το δικό τους αγώνα και μέσα από την επιτυχία σας ανταμείφθηκαν.

Όσο για σας που αυτή τη φορά δεν καταφέρατε αυτό που θέλατε, μην το βάλετε κάτω. Συνεχίστε την προσπάθεια και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις διεξόδους που μας προσφέρει η ζωή.

Καλή συνέχεια σε όλους

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

email