Δεν άντεξε η ΑΝΕΖ – Υπό την σκέπη της Κοινοπραξίας

Ζάκυνθος Ι

Ζάκυνθος Ι

Το Δελτίο Τύπου της ΑΝΕΖ αναφέρει τα παρακάτω:

To Δ.Σ της ΑΝΕΖ (ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και της Κοινοπραξίας IONIAN FERRIES ούτως ώστε το πλοίο της ΖΑΚΥΝΘΟΣ I να πραγματοποιεί δρομολόγια εντός της Κοινοπραξίας στις γραμμές Κυλλήνης – Ζακύνθου και Κυλλήνης – Πόρου».

Η Διοίκηση της ΑΝΕΖ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το επιβατικό κοινό που στήριξε την προσπάθεια της, στην επαναδρομολόγηση του πλοίου ΖΑΚΥΝΘΟΣ I, αυτόνομα, με τις δικές της δυνάμεις.

Όμως οι δυσβάσταχτε ς οικονομικές δυσχέρειες που παρουσιάστηκαν και που είναι άμεσα συνυφασμένες με την γενικότερη οικονομική ύφεση της εποχής μας, οδήγησε στη επίτευξη συνεργασίας με την Κοινοπραξία.

Παρά την αρχική προσπάθεια λειτουργίας με μείωση των τιμών των εισιτηρίων, η οικονομική ανισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων ήταν μεγάλη, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή της εταιρείας.

Δεδομένου ότι οι οικονομικές δυσκολίες ς, πλήτουν όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες , η συνεργασία διευκολύνει την πιο εύρυθμη λειτουργία και εξασφαλίζει καλύτερα την επιβίωση τους, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς.

Η ΑΝΕΖ απ’ την μεριά της θα προσπαθήσει μέσα από την συμμετοχή της στην Κοινοπραξία να βοηθήσει την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενστερνιζόμενη όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team