Δικαστικοί επιμελητές για κατάσχεση, αυτή την ώρα στο ρ/σ Flash

Flash

Δικαστικοί επιμελητές για κατάσχεση, αυτή την ώρα στο ρ/σ Flash

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο ραδιόφωνο του Flash, του οποίου οι εργαζόμενοι απεργούν εδώ και ένα μήνα, δικαστικοί επιμελητές. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

ΟΙ δικαστικοί επιμελητές καταγράφουν τα περιουσιακά στοιχεία του σταθμού προκειμένου να προβούν σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του σταθμού,μετά από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κάποιων εκ των εργαζομένων.

Στο σταθμό επικρατεί αναστάτωση ενώ οι εργαζόμενοι κάνουν εδώ και λίγες μέρες απεργιακές εκπομπές. Αναμένονται εξελίξεις…

Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος που συμμετέχει στις απεργιακές εκπομπές του σταθμού έγραψε περιέγραψε στο προφίλ του facebook την κατάσταστη:

“Antonis Kokorikos
Η απεργιακή εκπομπή του Φλάς, είναι στον αέρα, από τις 8:00πμ. Αυτή τη στιγμή γίνεται κατάσχεση των μηχανημάτων για χρέη προς τους εργαζόμενους. Οι απεργοί, δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στο στούντιο, γιατί θα σταματήσει η εκπομπή προγράμματος. Η αστυνομία είναι παρούσα για να επιβλέψει την εκτέλεση της απόφασης. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί η κατάσταση”
email
Πηγή άρθρου: Tlife.gr