Δήμος Κεφαλλονιάς : “Όνειρα και παραισθήσεις θερινής νυκτός”

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς:

Μολονότι δεν έχουμε καμία διάθεση μέσα στον δεκαπενταύγουστο να ασχολούμαστε με τις γνωστές εμμονές συγκεκριμένων προσώπων και τον γνωστό διαδικτυακό “οχετό” παραπληροφόρησης , σημειώνουμε απλά για την αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:

1. Tα περί δήθεν “αποδοκιμασιών και γιουχαϊσμάτων κατά την συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλονιάς “αποτελούν αποκυήματα φαντασίας αρρωστημένων ανθρώπων κάτι για το οποίο είναι μάρτυρες οι χιλιάδες άνθρωποι που παρευρίσκονταν στο γήπεδο Αργοστολίου. Καλούμε όποιον ισχυρίζεται το αντίθετο να δημοσιεύσει σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει καθώς τα σχετικά δημοσιεύματα είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας και “ευσεβών πόθων”.

2. Επειδή κάποιοι “διαδικτυακοί φωστήρες” προφανώς σκοπεύουν εν όψει προεκλογικής περιόδου να οργανώσουν μηχανισμό παραπληροφόρησης καλούμε τους δημότες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί με δημοσιεύματα τέτοιου “ήθους και ποιότητας”… Οι Δήμαρχοι αναδεικνύονται από την κάλπη κι όχι από χαλκεία ψευδών ειδήσεων.

email
Πηγή άρθρου: Δελτίου Τύπου Δήμου Κεφαλλονιάς