Ευχαριστήριο από τον κ. Χριστόφορο Χουρμούζη

"Tα Οικόσημα της Κεφαλονιάς"

“Tα Οικόσημα της Κεφαλονιάς”

Μετά την απολύτως επιτυχημένη έκθεση οικοσήμων του νησιού μας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εμείς οι Κεφαλλονίτες κρατάμε ψηλά τον Πολιτισμό, την Ιστορία τα Ήθη και Έθιμα του τόπου μας.

Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα Μ.Μ.Ε του νησιoύ μας που πρόβαλαν εκτεταμένα το συγκεκριμένο γεγονός και ιδιαίτερα στον Ραδιοφωνικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ GALAXY μέγα χορηγό επικοινωνίας που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Ευχαριστώ τις εφημερίδες ”Κεφαλονιά” και ”Ανεξάρτητος”, τα μέσα δικτύωσης ”Kefalonitis”, ”Kefalonia Focus”, ”Kefalonias”, ”Kefalonizw” τους επιχειρηματίες Παναγής Ατσάρος – ”Επτανησιακή Συρματουργία” και Αναλυτής Κώστας – ”Alfa tech” επίσης χορηγούς.

Τέλος, το Κοργιαλένειο Ίδρυμα για την τιμή που μου έκανε και την ευκαιρία που μου έδωσε να παρουσιάσω στην τοπική κοινωνία την εργασία μου περί των οικοσήμων οικογενειών της Κεφαλονιάς ,παραχωρώντας την αίθουσα πιάνου της Βιβλιοθήκης σε ένα χώρο που είναι ο ”καθρέπτης΄΄ της Ιστορίας και του Πολιτισμού του νησιού μας.

Νοιώθοντας την ευθύνη ως γνήσιος Κεφαλλονίτης με την παρούσα, θέλω να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ και ήδη έχω αρχίσει την προεργασία για την δωρεά προς έκθεση, στο Κοργιαλένειο Ίδρυμα, όλων των οικοσήμων (αριθμό 44) που αναφέρονται στο βιβλίο του Ραγκαβή LIVRE D’OR.

Το ”ταξίδι” μόλις ξεκίνησε…….

Υ.Γ  Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω προσωπικά την δημιουργική ομάδα του ”KEFALΟNITIS” για τις υπέροχες φωτογραφίες και κείμενα, καθώς και το κατάστημα XR the art factory Ρούλα Χαλιώτη για την βοήθεια στην κατασκευή των οικοσήμων αλλά και στο στήσιμο και γραφικά όλης της εκδήλωσης.

Στο παραπάνω κατάστημα Δρακοπούλου 12 – Πλ. Καμπάνας θα εκτίθενται από εδώ και πέρα τα οικόσημα.

Μετά Τιμής

Χριστόφορος Χουρμούζης

email