Ευχές για το Πάσχα – (Συνεχής ενημέρωση)

Πασχαλινές Ευχές και ευχετήριες κάρτες σε συνεχή ενημέρωση

Ευχές

Ευχές

Ευχές

ΚΕΔΗΚΕ Καλό Πάσχα

Παπαδάτος Παύλος

Ευχές

 

Ανάστασις…. Mήνυμα Αγάπης, Ελπίδας και Χαράς.

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Σωτήριος Σάρλος του Διονυσίου

Τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας,την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού, γιορτάζουμε όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί .Μια γιορτή που βρίσκει την Πατρίδα μας να περνά δύσκολες στιγμές και την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα να υπομένει στοϊκά τον δικό του Σταυρό ,το δικό του Γολγοθά.

Ήδη οδηγούμαστε προς τη Σταύρωση,στη Θεόσωμο Ταφή και στη ζωηφόρο Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού που για μας τους Έλληνες θα είναι πάντοτε ένα μήνυμα αγάπης,ελπίδας και χαράς.

Αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι μας βιώνουμε,αλλά με πιο έντονη την πνευματική μας σχέση μεταξύ του Θεού και των συνανθρώπων μας ένεκα των Αγίων Ημερών,ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και την βοήθεια μας σε αυτούς που την χρειάζονται. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς την δική μας Ανάσταση.

Τέλος στις συμπολίτισσες μας και στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη,αλλά και σε όλο τον απανταχού Ελληνισμό ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ”ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ” με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!

Σωτήριος Διον.Σάρλος

Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ

Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

Αλέξανδρος Παρίσης

Αλέξανδρος Παρίσης

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εύχεται σε όλους τους Κεφαλλονίτες, εδώ και στο εξωτερικό, αλλά και στους ναυτικούς μας που ταξιδεύουν στα πέλαγα,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

“Επτανησίων Θέληση”

“Επτανησίων Θέληση”

Τις Άγιες αυτές ημέρες ας μην ξεχάσουμε ότι Πάσχα σημαίνει διάβαση από το παλιό στο νέο από αυτό που μας πονάει σε αυτό που μας λυτρώνει, από την απελπισία στην ελπίδα..

Ας μη ξεχάσουμε όλους του συμπολίτες μας που είναι αναγκασμένοι να διαμένουν σε κοντέινερ-τροχοβίλες εξαιτίας των σεισμών.

Ο διάβαση από το δρόμο του μαρτυρίου και τη Σταύρωση οδηγεί στην Ανάσταση αν είμαστε έτοιμοι και αν το θέλουμε πραγματικά.

 

 

Η ομάδα της παράταξης για την Περιφέρεια ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση

Περιφερειάρχης

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ

Σωτήρης Κουρής

Σωτήρης Κουρής

Τις μέρες τούτες την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου διαδέχεται η λύτρωση της Αναστάσεως. Στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας και στις ακόμη πιο δύσκολες στιγμές που βιώσαμε όλοι εξαιτίας των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν την περιοχή μας, το προσδόκιμο της Αναγέννησης, της νέας δημιουργίας, του περάσματος από την κατάσταση της οδύνης και της απελπισίας, σε αυτή της ελπίδας της, αισιοδοξίας, του ευοίωνου οράματος για το μέλλον, καθίσταται ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά. Το Πάσχα, δικαίως, είναι η εορτή Ελλήνων. Είναι η εορτή που μας ενώνει όλους. Συνδυάζει τον Γολγοθά και την Σταύρωση, με την ανάταση της ψυχής, την νέα ζωή.

Φέτος, το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού, γίνεται για άλλη μια φορά επίκαιρο. Εκφράζει την ζωντανή προσδοκία όλων μας για καλύτερες μέρες, αντιμετώπιση της κρίσης, διαχείριση των προβλημάτων, άνθιση και ευημερία. Η μετουσίωση της προσδοκίας σε πράξη απαιτεί ενότητα, σύμπνοια θεώρηση της ζωής με την λογική της συνεργασίας και της αλληλεγγύης. Οι αρετές που μας έφεραν κοντά στη πρώτη ανάσταση πρέπει να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο τώρα: Αγάπη, Σοφία, Συνοχή, Δουλειά και προπάντων Τοπική και Εθνική Συνεννόηση.

Εύχομαι σε όλους τους Κεφαλονίτες και Ιθακήσιους στα νησιά μας και όπου γης η Ανάσταση του Χριστού, να αποτελέσει κάλεσμα και έναυσμα αναγέννησης της ελπίδας μας, για το μέλλον του τόπου μας, των παιδιών μας, της χώρας μας και όλων των ανθρώπων που χρίζουν στήριξης και βοηθείας.  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

karta

Άντζελα Ευαγ. Λουκέρη

Άντζελα Ευαγ. Λουκέρη

Θέλω να ευχηθώ προσωπικά σε σας και στις οικογένειές σας, Χρόνια πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Εύχομαι τα Πάθη του Κυρίου, η Σταύρωση, η Αποκαθήλωση, το Άγιο Φως αλλά και η Ανάστασή Του, να αποτελέσουν παράδειγμα προς όλους μας, να είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι, έξω από αντιπαλότητες και μικροκομματικά συμφέροντα, με μοναδικό σκοπό την  αγνή προσφορά μας στους συνανθρώπους μας.

Σας ευχαριστώ, με εκτίμηση

 Λουκέρη Άντζελα του Ευαγγέλου

 Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεφαλονιάς – του Συνδυασμού ΄ΈΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ΄

Ιόνιο Κέντρο

Καλο πάσχα

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ευχές

Μιχαλατος

Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Η συντονιστική Κεφαλονιάς & Ιθάκης

email