Έκκληση από την οικογένεια του φοιτητή: «Βοηθήστε μας να βρούμε τον Βαγγέλη»

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Πέντε ολόκληρες μέρες έχουν περάσει από όταν η οικογένεια του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη έχασε κάθε επαφή με το παιδί και προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει κανένα ίχνος για το που μπορεί εκείνος να βρίσκεται.

Το παιδί σπουδάζει στα Γιάννενα στη Γαλακτοκομική Σχολή και μένει στην εστία. Φιλικός και χαμηλών τόνων ουδέποτε έχει δώσει στόχο και σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του με την οικογένειά του είναι άψογες.

Κατάγεται από το Ρέθυμνο στο οποίο ανυπομονούσε να επιστρέψει για τις διακοπές του Πάσχα. Η μητέρα του δε μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο και ανήσυχη ξεκίνησε για τα Γιάννενα με την ελπίδα να τον βρει.

Αφού πέρασαν 24 ώρες, η γυναίκα δήλωσε την εξαφάνισή του και έκτοτε η αστυνομία ψάχνει πληροφορίες και ζητά οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει  κοντά στο παιδί.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, με την οικογένεια του Βαγγέλη να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό που θα τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν, να δώσει τα στοιχεία στην ασφάλεια. Έρευνες διεξήχθησαν και στη λίμνη των Ιωαννίνων, χωρίς αποτέλεσμα.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο Βαγγέλης φορούσε τζιν παντελόνι μπλε χρώματος, φούτερ με μπλε στάμπα «ITALIA» και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έχει ύψος 1,80, κανονικό βάρος, καστανά μάτια και είναι ελαφρώς αξύριστος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Koolnews.gr με πληροφορίες από neatv.gr

email