Ελεύθερος με εγγύηση ο οδηγός της μηχανής, κρίσιμη μάχη δίνει το επτάχρονο αγοράκι

Ασθενοφόρο

Ασθενοφόρο (Πηγή φωτογραφίας:kala-nea.gr)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα ο υπαξιωματικός τού Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του τα επτάχρονα δίδυμα και τη μητέρα τους χθες στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια τα εγκατέλειψε.

Στον 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 15000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στο μεταξύ, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το αγοράκι το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις και παραμένει διασωληνωμένο.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού στο οποίο επιχειρείται η σταδιακή αποδέσμευσή του από τον αναπνευστήρα.

Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και η μητέρα τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπαξιωματικός είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να παρασύρει τη μητέρα με τα δύο παιδιά της στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μοτοσικλέτα του νεαρού που την είχε αφήσει λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο του ατυχήματος και είχε τραπεί σε φυγή.

Ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί και η διεύθυνση της κατοικίας του και να συλληφθεί

email
Πηγή άρθρου: Τα Νέα