Επανεμφάνιση Κασιδιάρη: “Πάω στον εισαγγελέα για μηνύσεις”

Ηλίας Κασιδιάρης

Ηλίας Κασιδιάρης

Με μια ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook, επανεμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν άφαντος μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο για σκηνοθετημένο γεγονός, στο οποίο ενεπλάκη παρά τη θέλησή του και δηλώνει τη λύπη του για τη συμμετοχή του.

Εκφράζει μάλιστα την έκπληξή του για την ευαισθητοποίηση των αρχών και δηλώνει ότι παρέμεινε σιωπηρός για 48 ώρες επειδή δεν ήθελε να τον “διαπομπεύσουν” παρουσιάζοντάς τον με χειροπέδες.

Σημειώνει μάλιστα ότι θα μεταβεί στον εισαγγελέα για να κάνει μηνύσεις σε όλους όσους, κατά την άποψή του τον έβλαψαν τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ολόκληρη η ανάρτηση Κασιδιάρη στο Facebook

“Καλημέρα..

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.

Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής”.

email
Πηγή άρθρου: news247.gr