Επεισόδια αυτή τη στιγμή στην Πάτρα

Επεισόδια με τα ΜΑΤ

Επεισόδια με τα ΜΑΤ

Εκτεταμένα επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στο λιμάνι της Πάτρας και το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής – Πατραϊκής. Οι συγκρούσεις με την αστυνομία ξεκίνησαν όταν περίπου 200 ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο του εργοστασίου κρατώντας ρόπαλα και απειλώντας ότι θα μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου έχουν βρει κατάλυμα λαθρομετανάστες.

Οι ακροδεξιοί άρχισαν να πετούν πέτρες και ξύλα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που τους εμπόδιζαν να μπουν στο κτίριο με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να απαντήσουν με χρήση δακρυγόνων και να ξεκινήσουν συμπλοκές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα ακροδεξιών κατάφερε να μπει στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου, ενώ κάποιοι πυρπόλησαν και μια κλούβα των ΜΑΤ.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ίδια περιοχή κάτοικοι, διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που είναι έντονο στην περιοχή τους και με αφορμή τη δολοφονία ενός 30χρονο Έλληνα από τρεις αλλοδαπούς. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι είναι αφγανικής καταγωγής.

email
Πηγή άρθρου: megatv.com