Επίθεση στον Βενιζέλο έξω από την Τράπεζα Ελλάδος

Ε.Βενιζέλος

Ε.Βενιζέλος

Επίθεση από μικροομολογιούχους που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον διοικητή της, Γιώργο Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι απέκλεισαν το κτίριο της ΤτΕ διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους, ενώ περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διέφυγε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Βενιζέλο, κλωτσώντας το όχημά του.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας αιχμές προς την αστυνομία:

«Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.

Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί».

email
Πηγή άρθρου: inews.gr