Επίθεση του Τ.Μητρόπουλου στο γραφείο του γραμματέα της ΝΔ

Τάσος Μητρόπουλος

Τάσος Μητρόπουλος

Σκηνές …σκληρού ροκ εκτυλίχθηκαν στο γραφείο του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, όταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος, γνωστός και ως «Ράμπο» εισέβαλε για να υπερασπιστεί τη θέση του στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά, που κινδύνευε από τον, επίσης, βετεράνο του Ολυμπιακού, Γιώργο Ανατολάκη…

Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός», ο «Ράμπο» έφτασε στον γραφείο του Α. Λυκουρέντζου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ο γραμματέας της ΝΔ του ζήτησε (τηλεφωνικά) να να αποδεχθεί την τοποθέτησή του στην πέμπτη θέση της λίστας, αντί της τέταρτης, την οποία είχε καταλάβει στις προηγούμενες εκλογές. Και αυτό, προκειμένου να καταλάβει την τέταρτη θέση ο μετεγγραφείς από το ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Μητρόπουλος έφτασε να τουμπάρει το γραφείο του Λυκουρέντζου! Κάποιοι οι οποίοι άκουσαν τα… γαλλικά, έσπευσαν στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκείνη την ώρα συζητούσε με τον Γιώργο Κοντογιάννη, προκειμένου να σβήσει τη… φωτιά της Ηλείας.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, επιστρατεύτηκε – λένε, μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού και τελικά, πέρασε του «Ράμπο».

Παρέμεινε την τέταρτη θέση και ο Ανατολάκης κατέλαβε την πέμπτη

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr