Επιτυχημένη η διοργάνωση της IEEE Day 2012 στη Λευκάδα

IEEE Day 2012 στη Λευκάδα

IEEE Day 2012 στη Λευκάδα

Η «IEEE Day 2012» πραγματοποιήθηκε στη Λευκάδα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στις αίθουσες του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το IEEE Student Branch (Φοιτητικό Παράρτημα) του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της δραστηριότητάς του. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανακοίνωση της ίδρυσής του, αλλά και η ενημέρωση για το τι είναι το IEEE και το Student Branch, όπως και τα οφέλη που αποκτά κάποιος με τη συμμετοχή του στον μεγαλύτερο παγκόσμιο τεχνολογικό επαγγελματικό οργανισμό.

Οι Δρ. Α. Κακαρούντας και Στ. Δραγουμάνος τίμησαν τη μέρα αυτή, παρουσιάζοντας εργασία τους με θέμα «Η πορεία της λογικής: από το αρεστό στο ωφέλιμο», αφήνοντας στο τέλος να αιωρείται η απορία για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει τελικά η εξέλιξη της τεχνολογίας και, πόσο μπορεί –αν μπορεί– να μας επηρεάσει. Την έναρξη της ομιλίας πραγματοποίησε η Θεοδώρα Φούρου, πρόεδρος του Φοιτητικού Παραρτήματος και φοιτήτρια του τμήματος Ε.Π.Δ.Ο (Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία).

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, δίνοντάς μας το κίνητρο με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ορίσει, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team