Γιος επιχειρηματία της Πάτρας ο νεαρός που αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για τον 29χρονο Κ.Κ. γιο επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.

Γέφυρα Ρίο-Αντίριο

Γέφυρα Ρίο-Αντίριο

Το thebest.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ισχυρού σοκ και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

10..45 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που έπεσε στη θαλασσα από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Στις έρευνες συμμετέχουν ,πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, δύο αλιευτικά, έχουν ενημερωθεί τα φέρρυ μποτ και όλα τα διερχόμενα σκάφη, ενώ γίνονται έρευνες και από ξηράς και δύο αυτοκινητα ελέγχουν τις ακτές, το ένα από την πλευρά του Ρίου και το άλλο απο την πλευρά του Αντιρρίου.

09.32 Θρίλερ εκτυλίσσεται από νωρίς το πρωί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου καθώς άνδρας πιθανότατα φαίνεται να έπεσε από τη γέφυρα στη θάλασσα, θέλοντας να θέσει τέρμα στη ζωή του.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες λιγο μετά τις 7 το πρωί στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρχει κάποιος μέσα.

Ωστόσο στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 26χρονος Πατρινός ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένα στα μισά περίπου της γέφυρας στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο. Στο βίντεο που έχει η καταγραφεί από το κύκλωμα της γέφυρας φαίνεται ένας άνθρωπος ,πιθανότατα άνδρας, να κινείται αστραπιαία από το αυτοκίνητο και να πέφτει στη θάλασσα.

Στο σημείο κάνει έρευνες το λιμενικό ενώ το Α.Τ. Ναυπάκτου επίσης ερευνά την υπόθεση.

email