Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προκαλεί την Χρυσή Αυγή: Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Αλβανία

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αντέδρασε σήμερα στις δηλώσεις της «Χρυσής Αυγής» που αποκαλούν το αλβανικόέθνος «έθνος κατσαπλίαδων» που «δεν έχει με τι να υπερηφανευτεί» και θεωρεί ότι το αλβανικό έθνος είναι «ένα έθνος φτιαγμένο από την Ιταλία, τους αμερικανούς σιωνιστές και την Οθωμανική Αυτοκρατορία», αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός τύπος.

Σε μια συνέντευξη τύπου ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, είπε πως η κυβέρνηση του Μπερίσα «τηρεί σιγήν ιχθύος» απέναντι σε αυτήν την ενορχηστρωμένη πολιτική και μιντιακή επίθεση των «Ελλήνων ναζί» αποδεικνύοντας την δουλική υποταγή της στην Αθήνα και τους «Έλληνες ναζί».

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία ενημερώνει τους Έλληνες ναζί της Χρυσής Αυγής πως το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες ναζί δεν μπορούν να μεταφέρουν την αποτυχία του κράτους τους στα αλβανικά εδάφη και στις σχέσεις με την Αλβανία», είπε ο Bashkurti. .

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προσθέτει πως αν κερδίσει τις εκλογές, στην πολιτικο-διπλωματική ατζέντα της σε εθνικό και διεθνή επίπεδο θα εντάξει την επίλυση του «ζητήματος της Τσαμουριάς» «ως ένα δίκαιο και νόμιμο ζήτημα του αλβανικού έθνους. Την ντροπή του υπάρχοντος κοινοβουλίου που δεν εγκρίνει το ψήφισμα για την Τσαμουριά, θα εγκρίνει το επόμενο αλβανικό κοινοβούλιο με τους ερυθρόμαυρους ψήφους» αναφέρει το δελτίο τύπου.

Αναφερόμενος στη δήλωση της Χρυσής Αυγής πως θα εγκαινιάσει νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία «προειδοποιεί τους Έλληνες ναζί να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους, διότι θα τους κάνει να θυμηθούν την τραγική απώλεια στη μάχη του Λεκούρσι (Λυκαβηττού) στις αρχές του περασμένου αιώνα, τα κόκκαλα που άφησαν στα εδάφη μας οι Έλληνες φασίστες του Μεταξά στα κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και την αποτυχία των ελλήνων μοναρχοφασιστών στην Νότια Αλβανία το 1949».

Ο εκπρόσωπος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας ολοκλήρωσε την δήλωση του λέγοντας πως είναι υπέρ της πολιτικής για μια καλή γειτονία στην περιοχή, αλλά μόνο με βάση τη σχέση του αμοιβαίου σεβασμού και των αμοιβαίων συμφερόντων. «Οι Έλληνες ναζί να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως στην Αλβανία θα “χάσουν την γη κάτω από τα πόδια” και πως το φτέρνισμα τους θα τρομάξει μόνο την κυβέρνηση του πολίτη Μπερίσα, αλλά ποτέ το Έθνος και τον αλβανικό λαό», καταλήγει η προκλητική ανακοίνωση των ανιστόρητων Ερυθρόμαυρων εθνικιστών.

Πηγή άρθρου: aftonomi.gr