Η Γαλάνη απαντά στον Καψή με μηνύσεις

Η Δήμητρα Γαλάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη.

Τι κι αν ζήτησε συγγνώμη για τα προσβλητικά του σχόλια κατά της Δήμητρας Γαλάνη και της Χαρούλας Αλεξίου… ο Μανώλης Καψής δε φαίνεται να συγκίνησε την πρώτη. Η γνωστή ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, απαντά στον γνωστό δημοσιογράφο με μηνύσεις, αφού όπως αναφέρει στην επιστολή της «ο κ. Καψής ξεπέρασε τα όρια».

Μετά, λοιπόν, το σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του Μανώλη Καψή στο Twitter για τα ποσά που δηλώνουν οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην εφορία και τη λύση του «μυστηρίου» σχετικά με το αν ο λογαριασμός στον οποίο αναρτήθηκαν τα σχετικά σχόλια στο Twitter, ήταν όντως ο δικός του, η Δήμητρα Γαλάνη… πέρασε στην αντεπίθεση.

«Έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης από την αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου», αναφέρει η Δήμητρα Γαλάνη σε επιστολή της σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που της απέδωσε ο Μανώλης Καψής.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

«Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ξεπέρασε τα «όρια». Πρόκειται περί αφελούς, κυνικής και προκλητικής ομολογίας της πράξης του εις βάρος μου, εφόσον, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί να πληροφορηθεί την αλήθεια, παρά τη δική μου δημοσιευμένη δήλωση, αναιρεί την ιδιότητα του ως δημοσιογράφου, που οφείλει να προάγει την αλήθεια, τον πολιτισμό και το δημόσιο διάλογο και επιβάλλει την λεκτική χυδαιότητα και την επιβράβευση της χαλκευμένης είδησης στον Τύπο, για τη δήθεν φοροδιαφυγή μου.

Όπως δημόσια δήλωσα, το ποσόν που παρουσιάστηκε από την εφημερίδα αντιστοιχούσε σε αμοιβές μου από μισθωτές υπηρεσίες και όχι στο συνολικό δηλωθέν εισόδημά μου, για το οποίο έχω ελεγχθεί και φορολογηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενώ, λοιπόν, ο κ. Καψής ελεεινολογούσε εις βάρος μου, παρασύροντας μερίδα της κοινής γνώμης να απαντάει ανάλογα, στο σημερινό δημοσίευμά του, παρά τη συγγνώμη του, συνεχίζει τη συκοφαντία και την ύβρι εναντίον μου, επιτιθέμενος πλέον και κατά του κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος της οικονομικής ελευθερίας μου, ως πολίτη της Ελλάδας και της Ευρώπης, να συγκροτώ εταιρείες στη χώρα μου, όπως ορίζει ο νόμος, για τη διαχείριση των υποθέσεών μου.

Δηλώνει, λοιπόν, ο κ. Καψής ότι η σύσταση της εταιρείας από εμένα δεν είναι ούτε νόμιμη, ούτε ηθική, και ότι αποτελεί φοροδιαφυγή.

Ο κ. Καψής καταργεί νόμους και συντάγματα για να πλήξει έντιμους και νομοταγείς πολίτες. Τον αφήνω στην κρίση του Ελληνικού λαού, πληροφορώντας τον, ότι ήδη έχω ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της ηθικής μου βλάβης από την αναίτια προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Δήμητρα Γαλάνη».

Πηγή άρθρου: protothema.gr