Καλή Επιτυχία ευχήθηκε η Υπουργός Παιδείας

Αγγελική- Ευφροσύνη Κιάου

Αγγελική- Ευφροσύνη Κιάου

Με το μάθημα της ελληνικής γλώσσας, άρχισαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες υποψηφίους. Σε ορισμένα σχολεία το θέμα της έκθεσης δόθηκε με καθυστέρηση ιδιαίτερα σε μεγάλα σχολικά συγκροτήματα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η υπουργός Παιδείας Αγγελική- Ευφροσύνη Κιάου, επισκέφθηκε το Πειραματικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων και ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία. Η υπουργός ανέφερε ότι, όπως διαπίστωσε, όλα είναι έτοιμα. Μπήκε μέσα στις τάξεις, μίλησε με τα παιδιά και αισθάνθηκε, όπως σημείωσε, ως μαθήτρια. Οι εξετάσεις αυτές δεν είναι όλη σας η ζωή και γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε, είπε απευθυνόμενη στους μαθητές.
 Σε δηλώσεις η κ. Κιάου τόνισε ότι τα βαθμολογικά κέντρα θα εξαιρεθούν από τα εκλογικά, ενώ σε δύο ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες στις οποίες μετακινούνται τα μαθήματα των εξετάσεων που συμπίπτουν με τη περίοδο των εκλογών της 17ης Ιουνίου.Να σημειωθεί ότι, τότε διεξάγονται οι πανελλαδικές εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, οι επαναληπτικές και οι εξετάσεις των επαγγελματικών λυκείων. Η μετακίνηση θα είναι ολιγοήμερη, έτσι ώστε όλα να έχουν τελειώσει τέλος Ιουνίου για να μην αυξηθεί το κόστος των εξετάσεων, αν εισέλθουμε στον Ιούλιο.
VIDEO
email
Πηγή άρθρου: in.gr