«Και τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;»

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Σύγχυση και προβληματισμό προκαλεί η νέα δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις προθέσεις του κόμματος για την οικονομική πολιτική και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Ο λόγος για τη βουλευτή Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία, μιλώντας στο Bήμα FM και ερωτηθείσα για την άποψη του Αλέκου Αλαβάνου ότι «αν ακολουθήσουμε όσα έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια έξω από το ευρώ», δήλωσε:

«Και τι θα πάθουμε δηλαδή αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο; Και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας συζητούσαν ότι πιο πολύ τους κοστίζει να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη, παρά να μείνουμε. Δηλαδή είναι μεγαλύτερο το κόστος από το χρέος αν θα βγούμε από το ευρώ παρά να μείνουμε. Σε μερικούς μήνες αλλάζουν και τα δεδομένα στην Ευρώπη».

Η κυρία Θεοπεφτάτου είπε ακόμα πως «Δε νομίζω ότι κανένας Έλληνας θα είχε πρόβλημα να συνεισφέρει από το υστέρημά του για να σώσει την Πατρίδα! Εμείς μέχρι τώρα πληρώνουμε και δεν βλέπουμε χαΐρι», ενώ τάχθηκε υπέρ της προσφυγής στις κάλπες αντί του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές 2012.

email
Πηγή άρθρου: newsbeast.gr