Αυτοκτόνησε ο άνθρωπος γάτα σε ηλικία 54 ετών

O άνθρωπος-γάτα

O άνθρωπος-γάτα

Νεκρός βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά του στη Νεβάδα ο 54χρονος Ντένις Άνβερ, γνωστός και ως «ο άνθρωπος γάτα», λόγω των πολυάριθμων τατουάζ, πλαστικών και χειρουργικών παραμορφώσεων που είχε κάνει στο σώμα του προκειμένου να μοιάζει με αιλουροειδές.

Οι συνθήκες θανάτου του παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 54χρονος πρώην τεχνικός σόναρ στο Ναυτικό των ΗΠΑ, είχε γίνει γνωστός από την αμερικάνικη εκπομπή Ripley’s Believe it or not, η οποία παρουσίαζε για ένα διάστημα ανθρώπους που είχαν παραμορφώσει χειρουργικά το σώμα τους, όπως ο άνθρωπος σαύρα, η γυναίκα βαμπίρ, η γυναίκα με τα αναρίθμητα piercing κλπ.

Ο Λάρατ Σάνον που γνώριζε τον άνθρωπο γάτα, ανάρτησε συντετριμμένος ένα blog post στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Άνβερ «είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει την πνευματική ουσία του ζωικού κόσμου. Είχε προσπαθήσει να μετατρέψει τον εαυτό του όχι μόνο σε μια τίγρη, αλλά σε μία θηλυκή τίγρη, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα, εξερευνώντας τα όρια μεταξύ των δύο φύλων όσο και μεταξύ των ειδών»

«Ένα υπέροχο και πολύπλοκο πρόσωπο, ταραγμένο αλλά και αξιοσημείωτο, αυτοκτόνησε πρόσφατα στην ηλικία των 54 ετών» καταλήγει το κείμενο.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του ανθρώπου γάτα πριν και μετά την μεταμόρφωση,καθώς και μία συνέντευξή του για την εκπομπή «The world’s and me» που παρουσιάζει ανθρώπους με απίστευτα διαφορετικό τρόπο ζωής.

email
Πηγή άρθρου: iefimerida.gr