Άρθρο στην Huffington Post: Πόσος καιρός ακόμα μέχρι τη χούντα;

Χούντα

Χούντα

Ένα ιδιαίτερα προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα, φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση της Huffington Post.

Ένας αρθρογράφος , ονόματι Bill Frezza, γράφει: «Ελλάδα: Πόσο απέχει από την Χούντα;», στο οποίο «προβλέπεται» η καταστροφή της χώρας και η… χούντα!

Γράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο του:

«Μελετήστε τον χαρακτήρα του Έλληνα και θα βρείτε πολλές αντιφάσεις. Από τη μια η καρικατούρα του τεμπέλη, φοροφυγά που πίνει ούζο με τους φίλους του στην ταβέρνα, καθώς πληρώνεται για ένα κυβερνητικό πόστο που του εξασφάλισε ένας θείος του και από το οποίο απουσιάζει. Από την άλλη υπάρχει ένα μαχητικό πνεύμα που επαίνεσε ακόμη και ο Χίτλερ…».

Και συνεχίζει: «Όταν οι αναρχικοί/κομμουνιστές εκραγούν και οι φασίστες/εθνικιστές απαντήσουν, θα δούμε μια επανάληψη του εμφυλίου που στοίχισε περισσότερες ζωές στην Ελλάδα απ’ ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος; Πόσο απέχουμε από το σημείο που οι φοβισμένοι και ταλανιζόμενοι άνθρωποι που βρίσκονται ανάμεσα (στα δυο άκρα) θα υποστηρίξουν μια χούντα που υπόσχεται ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να αποκαταστήσει την τάξη όταν τα χρήματα των Γερμανών τελειώσουν, γιατί σίγουρα δεν θα είναι οι Γερμανοί στρατιώτες αυτοί που θα σταλούν για να διατηρηθεί η ειρήνη».

Huffington Post.

Huffington Post.

email
Πηγή άρθρου: LAY-OUT