Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ σκύλο

Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ και σκοτώνει σκύλο

Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ και σκοτώνει σκύλο

Ο Leon Rosby έκανε βόλτα με τον σκύλο του, ράτσας Rottweiler, όταν έπεσε σε περιπολία αστυνομικών και έβγαλε το κινητό του, για να τραβήξει βίντεο.

Τη σκηνή τραβούσε επίσης με το βίντεό του περαστικός, που βρέθηκε εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Rosby ρώτησε τους αστυνομικούς, γιατί δεν μετείχαν στην περιπολία και μαύροι αστυνομικοί, ερώτηση που τράβηξε την προσοχή δύο εκ των αστυνομικών, που κατευθύνθηκαν προς το μέρος του.

Εκείνος έβαλε τον σκύλο στο αυτοκίνητο, πριν γυρίσει πλάτη προς τους αστυνομικούς, για να του περάσουν στα χέρια χειροπέδες.

Ο σκύλος βλέποντας τη σύλληψη του αφεντικού του, βγήκε από το ανοιχτό παράθυρο, στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου και έσπευσε να τον βοηθήσει, γαβγίζοντας στους αστυνομικούς.

Ένας εξ αυτών, όταν ο σκύλος πλησίασε πολύ, φαίνεται να προσπάθησε να σκύψει, για να πιάσει το λουρί του, προκαλώντας την αντίδραση του ζώου.

Ως εκ τούτου, ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ο σκύλος να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτο και να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή, από το να πυροβολήσει το ζώο.

Από τη μεριά του πάντως, ο Rosby ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του, ότι θα καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών για την θανάτωση του σκύλου του.

email
Πηγή άρθρου: news247.gr