Δεκάδες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την Κύπρο

CyprusAid

CyprusAid.

Μεγάλη συναυλία, με τίτλο «CyprusAid», δίνουν τη Δευτέρα πενήντα και πλέον καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Χρήστος Θηβαίος στην Τάφρο Κωνστάντζα, στη Λευκωσία. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και αναμένεται να διαρκέσει ώς τα μεσάνυχτα.

Στόχος των διοργανωτών της συναυλίας είναι να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Για τον λόγο αυτό, οι θεατές δεν θα πληρώσουν εισιτήριο, αλλά καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου.

Συμμετέχουν, επίσης, μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών και επίλεκτες μπάντες, όπως η 20μελής ομάδα κρουστών «Batukinio» και τα ντόπια συγκροτήματα «Λωποδύτες», «Μέθεξις» και «Πέραμα».

email
Πηγή άρθρου: in.gr