Δεν κατάπιε τελικά το ανακόντα τον φυσιοδίφη – Δείτε το συναρπαστικό βίντεο

Σε κάθε περίπτωση, οι σκηνές με τον Ροζόλι να τον τυλιγεί το ανακόντα (φωτ.) ήταν συναρπαστικές, ενώ η «βόλτα» στον Αμαζόνιο άξιζε

Σε κάθε περίπτωση, οι σκηνές με τον Ροζόλι να τον τυλιγεί το ανακόντα (φωτ.) ήταν συναρπαστικές, ενώ η «βόλτα» στον Αμαζόνιο άξιζε

Ο Πολ Ροζόλι, φυσιοδίφης και παρουσιαστής εκπομπής στην αμερικανική τηλεόραση, θα γινόταν το «γεύμα» ενός ανακόντα φορώντας (φυσικά) προστατευτική στολή. Φιλοζωικές οργανώσεις είχαν αντιδράσει για την ασφάλεια του ζώου, αλλά όταν τελικά η εκπομπή προβλήθηκε ορισμένοι την βρήκαν κάπως… απογοητευτική -έστω κι αν τελικά το εγχείρημα ούτως ή άλλως έκοβε την ανάσα.

Το σχέδιο ήταν να φορέσει την προστατευτική στολή ο Ροζόλι, η οποία θα τον προστάτευε αρχικά από τη δύναμη του ανακόντα και στη συνέχεια από τα οξέα με τα οποία θα τον «χώνευε» ενώ ήταν εξοπλισμένη με συστήματα παρακολούθησης των βιολογικών του λειτουργιών.

Το επεισόδιο της εκπομπής Eaten Alive («Να σε τρώνε ζωντανό») είχε προωθηθεί ως ένα πολύ εντυπωσιακό επεισόδιο, στο οποίο ο παρουσιαστής θα ταϊζόταν στο φίδι.

Τελικά, η εκπομπή κύλησε ως εξής: Στα πρώτα περίπου 90 λεπτά του επεισοδίου, το συνεργείο ξεκινά την περιπετειώδη και, από μόνη της, αρκετά ενδιαφέρουσα τελικά, αναζήτηση του κατάλληλου φιδιού.

Ο παρουσιαστής δελέαζει το φίδι ενώ το συνεργείο παρακολουθεί έτοιμο να παρέμβει. Το φίδι τυλίγει τον Ροζόλι και τον πιέζει, και πλησιάζει το κεφάλι του στο δικό ενώ του συνέθλιβε το χέρι. Εκεί ο Ροζόλι, που ενδιάμεσα έχει αρχίσει να ζαλίζεται, πανικοβάλλεται (όπως κάθε λογικό ον) και ζητά την επέμβαση του συνεργείου. Οι συνεργάτες του καταφέρνουν να διώξουν το φίδι.

Αρκετοί τηλεθεατές εξέφρασαν την απογοήτευσή του επειδή το επεισόδιο είχε προωθηθεί με την υπόσχεση ότι το φίδι θα κατάπινε τον Ροζόλι.

Ολόκληρο το επεισόδιο ήταν όντως καλό, συμφωνούν οι περισσότερες κριτικές, και για τις υπέρχοες εικόνες στο πρώτο μέρος αλλά και για το συγκλονιστικό τμήμα που όντως το ανακόντα τυλίγει τον παρουσιαστή. Αλλά δεν τον κατάπιε, όπως περιμέναν οι τηλεθεατές.

Ο βρετανικός Guardian «αναφέρει πως «είναι κρίμα που η τελευταία υπόσχεση της εκπομπής δεν υλοποιήθηκε, επειδή μέχρι τότε ήταν πολύ συναρπαστικό».

«Όταν λες την εκπομπή “να σε τρώνε ζωντανό” και το διαφημίζεις μιλώντας για έναν τύπο που θα τον φάει ζωντανό ένα τεράστιο φίδι, καλό θα ήταν να συμβεί κιόλας» σχολιάζει από την πλευρά της Washington Post.

email
Πηγή άρθρου: in.gr