Ένας μόνος, φτωχός και ναρκομανής Οbama

George Hussein Obama

George Hussein Obama

Ο George Hussein Obama που βλέπετε στη φωτογραφία είναι 30 χρονών και είναι τεροθαλής αδελφός του πλανητάρχη, προέδρου των ΗΠΑ!

Ζει κάτω από συνθήκες απόλυτης φτώχειας, στις παραγκουπόλεις του Ναϊρόμπι. Αδερφός του Ομπάμα από τον τέταρτο γάμο του πατέρα του και ζει στην Κένυα, τον τόπο καταγωγής του Αμερικανού προέδρου.

Ένας εξαθλιωμένος πάμφτωχος και αλκοολικός νέος, που όλοι τον κοροϊδεύουν και τον αποκαλούν “Mister President” τη στιγμή που δεν έχει να φάει και είναι εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

Οι λεπτομέρειες για την άθλια ζωή του νεαρού Ομπάμα έγιναν γνωστές εξαιτίας ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το 2016 και εξερευνά τις ρίζες του προέδρου ενώ ρίχνει φως στο πώς ζει ο αδελφός του στην Κένυα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην βρετανική Daily Mail το όνομα Obama μόνο κακό του έχει κάνει στις εξαθλιωμένες παραγκουπόλεις του Ναϊρόμπι όπου κατοικεί αφού όλοι κοροϊδευτικά τον αποκαλούν  “Mister President” .

Η άθλια παραγκούπολη που αποκαλεί “σπίτι” ο George Obama δεν θυμίζει φυσικά σε τίποτα την χλιδή του Λευκού Οίκου ενώ η ζωή του George μόνο ονειρική δεν είναι: από το πρωί πίνει μαζί με τους ντόπιους φίλους του

ένα τοπικό αλκοολούχο ποτό (μια επικίνδυνη πρόσμιξη κριθαριού και χημικών) μέχρι να πέσει αναίσθητος.

email
Πηγή άρθρου: madata.gr