Γερμανίδα «Μήδεια» σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της

Γερμανική Αστυνομία

Γερμανική Αστυνομία

Μια γυναίκα στο Χούζουμ της βόρειας Γερμανίας ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της, τα πτώματα των δύο εκ των οποίων βρέθηκαν το 2006 και το 2007 σε διαφορετικά μέρη και των άλλων τριών στο υπόγειο του σπιτιού της, όπως διευκρίνισε αργότερα σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει αρχικά ότι σκότωσε δύο από τα νεογέννητά της, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν, του πρώτου σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στις 2 Μαρτίου του 2006 και του δεύτερου σε έναν χώρο στάθμευσης στις 5 Μαρτίου του 2007.
Έπειτα από μακρά έρευνα και αφού έγιναν εξετάσεις DNA σε «πολλές εκατοντάδες γυναίκες στη βόρεια Γερμανία», οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν τα ίχνη αυτής της γυναίκας, δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο Ντιρκ Ζαρνέτσκι σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Μετά την αρχική της ομολογία, η γυναίκα αυτή δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κι άλλα τρία παιδιά της, τα οποία γεννήθηκαν μετά το 2007, δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ούλρικε Στάχλμαν-Λίμπελτ κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου.
Η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε χθες ενώπιον δικαστή, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της για πέντε εκούσιες δολοφονίες, και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.
«Ήταν σαφές σε εκείνη ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε άλλο παιδί», δήλωσε η εισαγγελέας και πρόσθεσε: «φοβόταν λοιπόν ότι θα την εγκαταλείψει αν μάθει ότι ήταν και πάλι έγκυος».
Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ηλικίας 8 και 10 ετών αντίστοιχα. Ερωτηθείς ο σύζυγός της, ο οποίος τελεί σήμερα υπό ψυχιατρική φροντίδα, δήλωσε ότι δεν είχε παρατηρήσει τις διαδοχικές εγκυμοσύνες της συζύγου του, όπως άλλωστε και η οικογένεια της τελευταίας.
email