Η ευθυγράμμιση των πλανητών, το τέλος της Coca-Cola και του καπιταλισμού

Bολιβία

Bολιβία

Σύμφωνα με τους Μάγιας, η 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι η τελευταία ημέρα ύπαρξης του κόσμου μας. Σύμφωνα, όμως, με τους Βολιβιανούς, αυτή η ημέρα θα σημάνει το τέλος του καπιταλισμού

Ο David Choquehuanaca, υπουργός Εξωτερικών της χώρας, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι την υποτειθέμενη τελευταία ημέρα του κόσμου, η Βολιβία θα απαγορεύσει την κυκλοφορία της Coca Cola. 

Μέχρι στιγμής, οι χώρες που έχουν προχωρήσει στην απαγόρευση του διάσημου αναψυκτικού είναι η Βόρεια Κορέα, η Κούβα και η Μιανμάρ. 

«Η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα σημάνει το τέλος του εγωισμού και της διαίρεσης», δήλωσε ο Choquehuanca σε μια πολιτική συγκέντρωση για τον πρόεδρο, Evo Morales. «Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι το τέλος της Coca Cola. Οι πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν για πρώτη φορά σε διάστημα 26.000 χρόνων και αυτό θα αποτελέσει το τέλος του καπιταλισμού και την αρχή του κοινοτισμού».

Η Coca Cola δεν είναι η πρώτη αμερικανική εταιρεία που θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα. Πέρυσι, η εταιρεία McDonald’s αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Βολιβία, ύστερα από μια δεκαετία συνεχούς παρουσίας.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr