ΗΠΑ: Πετάει την μπάλα του μπάσκετ από ουρανοξύστη 171 μέτρων και πετυχαίνει καλάθι

ΗΠΑ: Πετάει την μπάλα του μπάσκετ από ουρανοξύστη 171 μέτρων

ΗΠΑ: Πετάει την μπάλα του μπάσκετ από ουρανοξύστη 171 μέτρων

Ως γνωστόν, για να πετύχεις τρίποντο στο μπάσκετ πρέπει να σκοράρεις από τα 7, 8, και βάλε, μέτρα… Για πόσους πόντους όμως αλήθεια θα έπρεπε να μετρά ένα καλάθι από έναν ουρανοξύστη ύψους… 561 ποδιών (171 μέτρα περίπου);!

Η δημοφιλής -στις ΗΠΑ- “τριάδα” των Τάιλερ Τόνει, Κόντι Τζόουνς και Γκάρετ Χίλμπερτ κατάφεραν να πετύχουν το απίστευτο καλάθι στο Ντάλας του Τέξας, από την κορυφή του πύργου Reunion (κατά σύμπτωση ο πύργος έχει το ψευδώνυμο “μπάλα” λόγω σχήματος…), με το βίντεο να γίνεται αμέσως δημοφιλές στο διαδίκτυο.

Το βίντεο στο YouTube δείχνει τον Τόνει να πετά την μπάλα από την κορυφή του πύργου, με τους Τζόουνς και Χίλμπερτ να καταφέρνουν να την πιάσουν μετακινώντας μια μπασκέτα στο έδαφος!

“Για να σας δω να κάνετε το ίδιο από το άγαλμα της ελευθερίας και από κάτω να είστε με… βάρκα” τους προκαλεί πάντως ένας χρήστης. Άραγε θα το τολμήσουν κι αυτό; Για την ιστορία πάντως, το άγαλμα της ελευθερίας έχει ύψος “μόλις” 93 μέτρα, μαζί με τη βάση, οπότε η δυσκολία πιθανότατα έγκειται στη βάρκα…

email